• Levenslange garantie
  • Gerenommeerde kaakchirurgen
  • Teamwork

Door Plastisch Chirurgen

Door Plastisch Chirurgen

Plastisch chirurg Willemijn Koop biedt behandelingen met injectables (Botox en fillers) en voert kleine operaties uit zoals ooglidcorrecties.

Voor meer informatie en voor het maken van afspraken www.doorplastischchirurgen.nl

Willemijn Koop voltooide in 2013 de specialisatie plastische chirurgie. Zij werkte onder andere in het Medisch Centrum Leeuwarden en Nij Smellinghe te Drachten. In 2014 zette zij samen met 3 andere plastisch chirurgen 'Door Plastisch Chirurgen' op. Een initiatief om wildgroei in de cosmetische behandelingen tegen te gaan. In Nederland is het helaas voor iedere arts toegestaan te behandelen met injectables, terwijl het aan de juiste ervaring vaak ontbreekt. De naam 'Door Plastisch Chirurgen' zegt het eigenlijk al: u wordt door een plastisch chirurg behandeld.
'Door plastisch Chirurgen' biedt met haar medisch specialisten en brede expertise hoogkwalitatieve zorg op verschillende plaatsen in het land. Meer over 'Door Plastisch Chirurgen' vindt u op www.doorplastischchirurgen.nl
Willemijn Koop voert behandelingen uit met injectables zoals Botox en fillers. Ook doet zij ooglidcorrecties en andere kleine operatieve behandelingen. Ook kunt u bij haar terecht voor een informatief consult. Een overzicht en prijslijst vindt u hier.
Na het gymnasium koos Willemijn Koop  voor de studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Daarna specialiseerde zij zich in de plastische chirurgie. Tijdens haar opleiding deed zij ervaring op in verschillende klinieken, waaronder het Medisch Centrum Leeuwarden, het Universitair Medisch Centrum Groningen en leerde zij van prof. dr. van der Lei in de Bergman Clinics. Om optimaal op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in haar vakgebied volgt zij regelmatig nascholingen en bezoekt zij congressen in binnen- en buitenland. Zij is lid van de beroepsverenigingen de NVPC ( Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVEPC ( Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie).

Veelgestelde vragen

Hoe wordt ik patiŽnt bij Omnimed?

Wanneer u denkt in aanmerking te komen voor implantaten kunt u dit met uw tandarts bespreken. De tandarts kan u dan verwijzen naar Omnimed. U bespreekt dan ook met uw tandarts welk deel van de behandeling bij Omnimed wordt uitgevoerd en welk deel uw tandarts zelf doet.

Alleen wanneer u toe bent aan een nieuw kunstgebit kunt u zonder verwijzing bij Omnimed terecht.


 

Kan ik bij Omnimed terecht voor een reguliere tandartscontrole?

Nee, Omnimed is geen tandartspraktijk. Omnimed is een gespecialiseerde verwijspraktijk voor kaakchirurgie en implantologie. U kunt bij Omnimed terecht voor het plaatsen van een implantaat of een chirurgische behandeling.

U blijft voor de reguliere tandheelkunde onder controle en behandeling van uw eigen tandarts. Alleen wanneer bij u een kunstgebit, met of zonder implantaten, door Omnimed is vervaardigd kunt u wel bij ons onder controle blijven.

Is behandeling onder narcose mogelijk?

Bij Omnimed is een behandeling onder narcose mogelijk. Maar meestal is dit niet nodig. Het team van Omnimed is gespecialiseerd in een goed en vlot verloop van de behandeling. Hierdoor ervaren de meeste patiënten de behandeling positief. De meeste behandelingen duren ongeveer 20 minuten. Bij een behandeling onder narcose bent u ruim twee uren bij Omnimed. 

Een behandeling onder narcose is mogelijk onder een aantal voorwaarden. Tijdens een uitgebreid consult kunnen wij u hierover meer vertellen. U kunt een afspraak maken voor ene consult wanneer u een verwijzing heeft van uw tandarts. 

© 2021 Omnimed. Alle rechten voorbehouden