Belangrijk bericht:

Wij verzoeken alle patiŽnten die naar de praktijk komen om een mondmasker mee te nemen en te dragen vanaf binnenkomst.
  • Levenslange garantie
  • Gerenommeerde kaakchirurgen
  • Teamwork

Door Plastisch Chirurgen

Door Plastisch Chirurgen

Per januari 2017 ooglidcorrecties en behandelingen met Botox en fillers door plastisch chirurg Willemijn Koop.
Plastisch chirurg Willemijn Koop biedt behandelingen met injectables (Botox en fillers) en voert kleine operaties uit zoals ooglidcorrecties.

Voor meer informatie en voor het maken van afspraken www.doorplastischchirurgen.nl

Willemijn Koop voltooide in 2013 de specialisatie plastische chirurgie. Zij werkte onder andere in het Medisch Centrum Leeuwarden en Nij Smellinghe te Drachten. In 2014 zette zij samen met 3 andere plastisch chirurgen 'Door Plastisch Chirurgen' op. Een initiatief om wildgroei in de cosmetische behandelingen tegen te gaan. In Nederland is het helaas voor iedere arts toegestaan te behandelen met injectables, terwijl het aan de juiste ervaring vaak ontbreekt. De naam 'Door Plastisch Chirurgen' zegt het eigenlijk al: u wordt door een plastisch chirurg behandeld.
'Door plastisch Chirurgen' biedt met haar medisch specialisten en brede expertise hoogkwalitatieve zorg op verschillende plaatsen in het land. Meer over 'Door Plastisch Chirurgen' vindt u op www.doorplastischchirurgen.nl
Willemijn Koop voert behandelingen uit met injectables zoals Botox en fillers. Ook doet zij ooglidcorrecties en andere kleine operatieve behandelingen. Ook kunt u bij haar terecht voor een informatief consult. Een overzicht en prijslijst vindt u hier.
Na het gymnasium koos Willemijn Koop  voor de studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Daarna specialiseerde zij zich in de plastische chirurgie. Tijdens haar opleiding deed zij ervaring op in verschillende klinieken, waaronder het Medisch Centrum Leeuwarden, het Universitair Medisch Centrum Groningen en leerde zij van prof. dr. van der Lei in de Bergman Clinics. Om optimaal op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in haar vakgebied volgt zij regelmatig nascholingen en bezoekt zij congressen in binnen- en buitenland. Zij is lid van de beroepsverenigingen de NVPC ( Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVEPC ( Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie).

Contact

Bel: 0566 - 820020

Of neem contact met ons op via het contactformulier

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik patiŽnt bij Omnimed worden?

Wanneer u denkt in aanmerking te komen voor implantaten kunt u dit met uw tandarts bespreken. Hij of zij kan u dan verwijzen naar Omnimed. U bespreekt dan ook met uw tandarts welk deel van de behandeling bij Omnimed wordt uitgevoerd en welk deel uw tandarts zelf doet.
Alleen wanneer u toe bent aan een nieuw kunstgebit kunt u zonder verwijzing bij Omnimed terecht.

Kan ik bij Omnimed terecht voor halfjaarlijkse controles?

Nee, Omnimed is geen reguliere tandartspraktijk. Het is een gespecialiseerde praktijk voor implantologie. Wanneer u in aanmerking komt voor implantaten kan deze behandeling bij Omnimed worden uitgevoerd. U blijft voor de reguliere tandheelkunde onder controle en behandeling van uw eigen tandarts. Alleen wanneer bij u een kunstgebit, met of zonder implantaten, door Omnimed is vervaardigd kunt u wel bij ons onder controle blijven.

Is behandeling onder narcose mogelijk?

Behandeling onder narcose is mogelijk maar meestal niet nodig. Veel mensen zien erg op tegen een behandeling onder plaatselijke verdoving. Ze vinden het eng. Bij Omnimed is het team gespecialiseerd om u zo op uw gemak te stellen dat u de behandeling onder plaatselijke verdoving goed mogelijk is. De meeste behandelingen duren ook niet langer dan 20 minuten. Wanneer er een uitgebreide behandeling nodig is, bijvoorbeeld een uitgebreide botopbouw of wanneer u te angstig bent om een behandeling onder plaatselijke verdoving te ondergaan, is een behandeling onder narcose in het ziekenhuis van Sneek of Leeuwarden mogelijk.

Openingstijden

Maandag 8.30 - 17:00 (alleen secretariaat)
Dinsdag 8.30 - 17.00
Woensdag 8.30 - 20.00 (tot 17.00 secretariaat)
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Anderen over Omnimed

Als je al jaren lacht als een boer met kiespijn is het niet verwonderlijk dat de gedachte om een voortand te laten vervangen een zware beslissing is.
Heijdenrijk heeft me super goed voorgelicht en ik ging dit avontuur aan!
Omringd door het engelengeduld van zijn team was de behandeling in een half uurtje gepiept. Ook de nazorg was uitstekend geregeld.
Lachend stapte ik met een perfect zittende voortand de praktijk uit. Omnimed TOP!

M. de Graaf
 

Waardering voor het team van Omnimed

Heijdenrijk is een vakbekwame kaakchirurg. Na 16 jaren worstelen en veel werk, was het op een gegeven moment einde oefening voor mijn tanden. Doordat mijn eigen tandarts op vakantie ging en ik niet langer wilde wachten met het verwijderen van mijn tanden en kiezen heb ik een verwijsbrief gekregen voor Omnimed. Daar mocht ik mijn verhaal vertellen, Heijdenrijk heeft geluisterd en mij op mijn gemak gesteld. Er kwamen veel emoties los van de voorgaande 16 jaren, waarin ik een tandarts had die bij mij een ravage had aangericht en nu ook geen praktijk meer heeft. Om een lang verhaal kort te houden een geweldig mens die vakbekwaam is en de aandacht geeft. Hij heeft er voor gezorgd, met het team om hem heen, dat ik nu kliklaminaat heb(geintje). Ik ben ontzettend blij dat ik daar heen ben gezonden. Waarvoor dank aan mijn eigen tandarts.Nu dan een grote waardering voor Wybren Werkhoven, hij is de klinisch protheticus. (Dit is een tandtechnieker gespecialiseerd in het aanmeten van gebitsprotheses. Zowel het maken van "gewone" protheses als van klikprotheses op implantaten). Dit is wat zijn functie omschrijft, ik weet nu wat het inhoudt. Ik kan hem de hemel wel in prijzen, wat een vakman. Hij heeft mij heel gelukkig gemaakt met mijn nieuwe klikprothese, het zit als gegoten. Ik kan weer broodjes eten, stukjes kaas, een beste schijf appel en zoveel meer.Tevens heb ik nog te maken gehad met tandarts Kees Stellingsma, hij heeft mij ook goed bijgestaan in het aanmeten van de boven en onder prothese. hij neemt er de tijd voor!Saskia Oost: De duizendpoot manager van het hele team.

Super team bij Omnimed.

Mijn cijfer voor het hele team: Een dikke 10!Mw. I. Plantenga

© 2020 Omnimed. Alle rechten voorbehouden