Door Plastisch Chirurgen

Door Plastisch Chirurgen

Plastisch chirurg Willemijn Koop biedt behandelingen met injectables (Botox en fillers) en voert kleine operaties uit zoals ooglidcorrecties.

Voor meer informatie en voor het maken van afspraken kunt kijken op:  www.doorplastischchirurgen.nl

Willemijn Koop voltooide in 2013 de specialisatie plastische chirurgie. Zij werkte onder andere in het Medisch Centrum Leeuwarden en Nij Smellinghe te Drachten. In 2014 zette zij samen met 3 andere plastisch chirurgen 'Door Plastisch Chirurgen' op. Een initiatief om wildgroei in de cosmetische behandelingen tegen te gaan. In Nederland is het helaas voor iedere arts toegestaan te behandelen met injectables, terwijl het aan de juiste ervaring vaak ontbreekt. De naam 'Door Plastisch Chirurgen' zegt het eigenlijk al: u wordt door een plastisch chirurg behandeld.
'Door plastisch Chirurgen' biedt met haar medisch specialisten en brede expertise hoogkwalitatieve zorg op verschillende plaatsen in het land. Meer over 'Door Plastisch Chirurgen' vindt u op www.doorplastischchirurgen.nl
Willemijn Koop voert behandelingen uit met injectables zoals Botox en fillers. Ook doet zij ooglidcorrecties en andere kleine operatieve behandelingen. Ook kunt u bij haar terecht voor een informatief consult. Een overzicht en prijslijst vindt u hier.
Na het gymnasium koos Willemijn Koop  voor de studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Daarna specialiseerde zij zich in de plastische chirurgie. Tijdens haar opleiding deed zij ervaring op in verschillende klinieken, waaronder het Medisch Centrum Leeuwarden, het Universitair Medisch Centrum Groningen en leerde zij van prof. dr. van der Lei in de Bergman Clinics. Om optimaal op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in haar vakgebied volgt zij regelmatig nascholingen en bezoekt zij congressen in binnen- en buitenland. Zij is lid van de beroepsverenigingen de NVPC ( Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVEPC ( Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie).

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak bij Omnimed?

Omnimed is een verwijspraktijk. Wanneer u een verwijsbrief van uw tandarts of huisarts heeft gekregen, kunt u telefonisch een afspraak maken.  

Kan ik bij Omnimed terecht voor een reguliere tandartscontrole?

Nee, dit kan niet. Omnimed is geen tandartspraktijk maar een gespecialiseerde verwijspraktijk voor kaakchirurgie en implantologie. Alleen wanneer u bij Omnimed een prothese heeft gekregen, met of zonder implantaten, kunt u bij ons onder controle blijven. 

Is behandeling onder narcose mogelijk?

Ja, bij Omnimed is een behandeling onder narcose mogelijk. Maar meestal is dit niet nodig. Ons team is gespecialiseerd in een goed en vlot verloop van de behandeling. Hierdoor ervaren de meeste patiënten de behandeling onder plaatselijke verdoving als zeer positief. De meeste behandelingen duren ongeveer 30 tot 45 minuten.

Een behandeling onder narcose is alleen mogelijk onder een aantal voorwaarden. Tijdens een consult vertellen wij u hier meer over. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een intake narcose wanneer u een verwijsbrief heeft van uw tandarts of huisarts. 

Ik gebruik bloedverdunners of andere medicatie. Kan de behandeling dan doorgaan?

Ja, meestal is dit geen probleem. Wanneer u voor een eerste consult komt, stellen wij u altijd een aantal vragen over uw gezondheid en medicijngebruik. Wanneer u veel medicatie gebruikt, vragen wij u een medicatielijst mee te nemen. De arts bespreekt met u de aandachtspunten met betrekking tot het medicijngebruik, ter voorbereiding op de behandeling. 

  • Levenslange garantie
  • Gerenommeerde kaakchirurgen
  • Teamwork
© 2022 Omnimed. Alle rechten voorbehouden