PatiŽnt ervaringen


Wij zijn blij met ervaringen van onze patiënten. Heeft u een goede ervaring met onze behandelingen en ons team? Dan nodigen wij u van harte uit om uw ervaring met ons en andere patiënten te delen. 

Dit kan gemakkelijk via Zorgkaart Nederland. 

Via Zorgkaart Nederland 19 november 2021


Tijdens het eerste consult direct een goed gevoel over deze praktijk. Tijdens de behandeling werd alles helder uitgelegd door de assistente en kaakchirurg. Ook bij de balie een hartelijk ontvangst. Ik ben blij dat ik ben doorverwezen naar deze praktijk. Dank jullie wel!

Via Zorgkaart Nederland 18 november 2021


Mijn tandarts ervaring, vanaf mijn jeugd traumatisch. Ik had 2 ontstekingen in rechter- en linker bovenkaak. Vol lof over de expertise en patiëntvriendelijke benadering van dhr. Heijdenrijk. Door het vertrouwen wat hij mij heeft gegeven kon ik mijn angst overwinnen. Vol lof over de wijze waarop alle assistenten je geruststellen, alle begrip en goede begeleiding van hen tijdens de behandeling. Omnimed, professioneel en vriendelijk, de start is al bij het telefonisch contact en de ontvangt bij de balie.

Via Zorgkaart Nederland 2 oktober 2021


Voor het plaatsen van een implantaat ben ik bij Omnimed terecht gekomen. Een behandeling waar ik erg tegenop zag en erg nerveus voor was. Achteraf onterecht. Alle medewerkers, van de receptioniste tot en met de chirurg, zijn ontzettend vriendelijk en stellen je op je gemak. Ook dr. Heijdenrijk legt geduldig en goed uit wat er tijdens de behandeling gebeurt. Hij is een empathische en zeer kundige arts. Ook de nazorg is uitstekend geregeld.

Via Zorgkaart Nederland 8 juli 2021


Ze zijn er zeer klantvriendelijk, je voelt je er direct op je gemak, zeer goede vakkennis, zorgzaam, goede nazorg kan niet anders zeggen dan top, ben blij dat ik deze stap genomen heb.

Mw. I. Plantenga


Heijdenrijk is een vakbekwame kaakchirurg. Na 16 jaren worstelen en veel werk, was het op een gegeven moment einde oefening voor mijn tanden. Doordat mijn eigen tandarts op vakantie ging en ik niet langer wilde wachten met het verwijderen van mijn tanden en kiezen heb ik een verwijsbrief gekregen voor Omnimed. Daar mocht ik mijn verhaal vertellen, Heijdenrijk heeft geluisterd en mij op mijn gemak gesteld. Er kwamen veel emoties los van de voorgaande 16 jaren, waarin ik een tandarts had die bij mij een ravage had aangericht en nu ook geen praktijk meer heeft. Om een lang verhaal kort te houden een geweldig mens die vakbekwaam is en de aandacht geeft. Hij heeft er voor gezorgd, met het team om hem heen, dat ik nu kliklaminaat heb(geintje). Ik ben ontzettend blij dat ik daar heen ben gezonden. Waarvoor dank aan mijn eigen tandarts.

Nu dan een grote waardering voor Wybren Werkhoven, hij is de klinisch protheticus. (Dit is een tandtechnieker gespecialiseerd in het aanmeten van gebitsprotheses. Zowel het maken van "gewone" protheses als van klikprotheses op implantaten). Dit is wat zijn functie omschrijft, ik weet nu wat het inhoudt. Ik kan hem de hemel wel in prijzen, wat een vakman. Hij heeft mij heel gelukkig gemaakt met mijn nieuwe klikprothese, het zit als gegoten. Ik kan weer broodjes eten, stukjes kaas, een beste schijf appel en zoveel meer.

Super team bij Omnimed. Mijn cijfer voor het hele team: Een dikke 10!

M. de Graaf


Als je al jaren lacht als een boer met kiespijn is het niet verwonderlijk dat de gedachte om een voortand te laten vervangen een zware beslissing is. Heijdenrijk heeft me super goed voorgelicht en ik ging dit avontuur aan! Omringd door het engelengeduld van zijn team was de behandeling in een half uurtje gepiept. Ook de nazorg was uitstekend geregeld.

Lachend stapte ik met een perfect zittende voortand de praktijk uit. Omnimed TOP

persoon_34

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak bij Omnimed?

Omnimed is een verwijspraktijk. Wanneer u een verwijsbrief van uw tandarts of huisarts heeft gekregen, kunt u telefonisch een afspraak maken. 



 

Kan ik bij Omnimed terecht voor een reguliere tandartscontrole?

Nee, dit kan niet. Omnimed is geen tandartspraktijk maar een gespecialiseerde verwijspraktijk voor kaakchirurgie en implantologie. Alleen wanneer u bij Omnimed een prothese heeft gekregen, met of zonder implantaten, kunt u bij ons onder controle blijven. 

Is behandeling onder narcose mogelijk?

Ja, bij Omnimed is een behandeling onder narcose mogelijk. Maar meestal is dit niet nodig. Ons team is gespecialiseerd in een goed en vlot verloop van de behandeling. Hierdoor ervaren de meeste patiënten de behandeling onder plaatselijke verdoving als zeer positief. De meeste behandelingen duren ongeveer 30 tot 45 minuten.

Een behandeling onder narcose is alleen mogelijk onder een aantal voorwaarden. Tijdens een consult vertellen wij u hier meer over. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een intake narcose wanneer u een verwijsbrief heeft van uw tandarts of huisarts. 

Ik gebruik bloedverdunners of andere medicatie. Kan de behandeling dan doorgaan?

Ja, meestal is dit geen probleem. Wanneer u voor een eerste consult komt, stellen wij u altijd een aantal vragen over uw gezondheid en medicijngebruik. Wanneer u veel medicatie gebruikt, vragen wij u een medicatielijst mee te nemen. De arts bespreekt met u de aandachtspunten met betrekking tot het medicijngebruik, ter voorbereiding op de behandeling. 

  • Levenslange garantie
  • Gerenommeerde kaakchirurgen
  • Teamwork
© 2022 Omnimed. Alle rechten voorbehouden