• Levenslange garantie
  • Gerenomeerde kaakchirurgen
  • Teamwork

Over Omnimed

Omnimed is een praktijk voor kaakchirurgie en implantologie waarin verschillende tandheelkundige specialisten bij elkaar zijn gebracht om u zo optimaal mogelijk te kunnen helpen en om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen realiseren.

Omnimed is een verwijspraktijk wat vergelijkbaar is met een orthodontiepraktijk. Een tandarts verwijst iemand naar de orthodontist voor het rechtzetten van zijn tanden. Voor alle overige tandheelkundige behandelingen blijft diegene onder behandeling van de eigen tandarts.
Bij Omnimed plaatsen we geen beugels, maar houden we ons bezig met alle facetten van de implantologie. Het idee is ontstaan door vraag vanuit de verwijzers en onze wens tot verbeteren van kwaliteit. Daarbij vinden wij dat implantologische behandelingen moeten plaatsvinden in een zo prettig mogelijke omgeving.

Met implantaten is de laatste jaren steeds meer mogelijk geworden. Daarbij zijn de verwachtingen van verwijzers en patiŽnten toegenomen. Dit maakt dat er behoefte ontstond aan een centrum waar alle mogelijkheden binnen de implantologie bekend zijn en uitgevoerd kunnen worden door experts. Alle kennis en kunde kan niet bij 1 persoon aanwezig zijn. Door verschillende tandheelkundige specialisten bij elkaar te brengen wordt kennis en kunde versterkt.

Alle specialisten die bij Omnimed werken doen dit naast hun gewone werkzaamheden als kaakchirurg, tandarts, tandtechnicus of mondhygiŽnist. Zij zien het werken bij Omnimed als aanvulling en versterking op de werkzaamheden van de dagelijkse praktijk. Dat maakt dat er voor patiŽnten extra veel tijd uitgetrokken kan worden en er een drive is naar perfectie.
 
Omdat veel mensen die voor implantaten in aanmerking komen overdag werken zijn wij op woensdag ook op de avond geopend.

VacatureWij zijn altijd nieuwsgierig naar een bovengemiddelde TOP-assistente kaakchirurgie met een prettige, klantvriendelijke persoonlijkheid, die goed kan samenwerken, gewend is om zelfstandig tandheelkundige behandelingen uit te voeren, zin heeft om chirurgische ervaring op te doen en het ook leuk vindt om administratief werk uit te voeren.

Een sterk team, dat hebben we! Ons team wil boven zichzelf kunnen uitstijgen, en waarin de toegevoegde waarde van elk teamlid voor iedereen duidelijk is. Dit team vormt de fundering van ons bedrijf en van ons succes!

Ben jij de toegevoegde waarde voor Omnimed?

Ben je tevreden met je huidige functie maar ben je geÔnteresseerd in nog meer uitdaging, verras ons dan met een pakkende en enthousiaste sollicitatie via info@ omnimed.nl


Functie-eisen
∑ Je hebt een afgeronde opleiding tandartsassistent (harde eis)
∑ Je beschikt over minimaal 1 jaar relevante werkervaring
∑ Je stelt de patiŽnt centraal en gastvrijheid is je tweede natuur
∑ Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team, maar kan ook prima zelfstandig werken
∑ Je kunt goed overweg met computers en leert snel om te gaan met nieuwe systemen

Wij bieden een uitdagende baan in een prachtige praktijk in centraal Friesland.

*

Contact

Bel: 0566 - 820020

Of neem contact met ons op via het contactformulier

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik patiŽnt bij Omnimed worden?

Wanneer u denkt in aanmerking te komen voor implantaten kunt u dit met uw tandarts bespreken. Hij of zij kan u dan verwijzen naar Omnimed. U bespreekt dan ook met uw tandarts welk deel van de behandeling bij Omnimed wordt uitgevoerd en welk deel uw tandarts zelf doet.
Alleen wanneer u toe bent aan een nieuw kunstgebit kunt u zonder verwijzing bij Omnimed terecht.

Kan ik bij Omnimed terecht voor halfjaarlijkse controles?

Nee, Omnimed is geen reguliere tandartspraktijk. Het is een gespecialiseerde praktijk voor implantologie. Wanneer u in aanmerking komt voor implantaten kan deze behandeling bij Omnimed worden uitgevoerd. U blijft voor de reguliere tandheelkunde onder controle en behandeling van uw eigen tandarts. Alleen wanneer bij u een kunstgebit, met of zonder implantaten, door Omnimed is vervaardigd kunt u wel bij ons onder controle blijven.

Is behandeling onder narcose mogelijk?

Behandeling onder narcose is mogelijk maar meestal niet nodig. Veel mensen zien erg op tegen een behandeling onder plaatselijke verdoving. Ze vinden het eng. Bij Omnimed is het team gespecialiseerd om u zo op uw gemak te stellen dat u de behandeling onder plaatselijke verdoving goed mogelijk is. De meeste behandelingen duren ook niet langer dan 20 minuten. Wanneer er een uitgebreide behandeling nodig is, bijvoorbeeld een uitgebreide botopbouw of wanneer u te angstig bent om een behandeling onder plaatselijke verdoving te ondergaan, is een behandeling onder narcose in het ziekenhuis van Sneek of Leeuwarden mogelijk.

Openingstijden

Maandag 8.30 - 17:00 (alleen secretariaat)
Dinsdag 8.30 - 17.00
Woensdag 8.30 - 20.00 (tot 17.00 secretariaat)
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Anderen over Omnimed

Sinds mijn kunstgebit vast zit met implantaten kan ik weer goed eten en lachen. Ik had het veel eerder moeten doen.
M. Hoekstra, Drachten
 

Waardering voor het team van Omnimed

Heijdenrijk is een vakbekwame kaakchirurg. Na 16 jaren worstelen en veel werk, was het op een gegeven moment einde oefening voor mijn tanden. Doordat mijn eigen tandarts op vakantie ging en ik niet langer wilde wachten met het verwijderen van mijn tanden en kiezen heb ik een verwijsbrief gekregen voor Omnimed. Daar mocht ik mijn verhaal vertellen, Heijdenrijk heeft geluisterd en mij op mijn gemak gesteld. Er kwamen veel emoties los van de voorgaande 16 jaren, waarin ik een tandarts had die bij mij een ravage had aangericht en nu ook geen praktijk meer heeft. Om een lang verhaal kort te houden een geweldig mens die vakbekwaam is en de aandacht geeft. Hij heeft er voor gezorgd, met het team om hem heen, dat ik nu kliklaminaat heb(geintje). Ik ben ontzettend blij dat ik daar heen ben gezonden. Waarvoor dank aan mijn eigen tandarts.

Nu dan een grote waardering voor Wybren Werkhoven, hij is de klinisch protheticus. (Dit is een tandtechnieker gespecialiseerd in het aanmeten van gebitsprotheses. Zowel het maken van "gewone" protheses als van klikprotheses op implantaten). Dit is wat zijn functie omschrijft, ik weet nu wat het inhoudt. Ik kan hem de hemel wel in prijzen, wat een vakman. Hij heeft mij heel gelukkig gemaakt met mijn nieuwe klikprothese, het zit als gegoten. Ik kan weer broodjes eten, stukjes kaas, een beste schijf appel en zoveel meer.

Tevens heb ik nog te maken gehad met tandarts Kees Stellingsma, hij heeft mij ook goed bijgestaan in het aanmeten van de boven en onder prothese. hij neemt er de tijd voor!

Saskia Oost: De duizendpoot manager van het hele team.
Super team bij Omnimed.
Mijn cijfer voor het hele team: Een dikke 10!

Mw. I. Plantenga

© 2020 Omnimed. Alle rechten voorbehouden