• Levenslange garantie
  • Gerenommeerde kaakchirurgen
  • Teamwork

Kees Heijdenrijk

Kaakchirurg-implantoloog BIG reg.nr:49032724002


Kees Heijdenrijk

Kees Heijdenrijk is vanaf het begin van zijn opleiding tot kaakchirurg gespecialiseerd in de implantologie.
 

Kees Heijdenrijk is kaakchirurg-implantoloog. Bij Omnimed heeft hij zich gespecialiseerd in het immediaat implanteren. Hij is innovatief en samen met de tandtechnicus Eddy Miedema ontwikkelt hij bij Omnimed nieuwe behandelmethodes en nieuwe materialen. Hierdoor behoort Omnimed tot de top implantologie praktijken.

Kees Heijdenrijk studeerde tandheelkunde en geneeskunde aan de universiteit van Groningen. Hij is sinds 1998 kaakchirurg. Na de afronding van deze opleiding werkte hij als kaakchirurg-implantoloog in het UMC Groningen en vanaf 2001 in het Medisch Centrum Leeuwarden. In 2002 promoveerde hij op het proefschrift ‘Two-Stage Dental Implants Inserted in a One-Stage Procedure’. Sinds 2004 is hij geregistreerd als implantoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie. Hij volgt vele implantologische congressen in binnen en buitenland en houdt regelmatig lezingen en cursussen over de implantologie en de innovaties zoals ze die bij Omnimed uitvoeren.

In 2009 werd hij, samen met zijn collega JGAM de Visscher, door het weekblad Elsevier uitgeroepen tot beste kaakchirurg van Nederland.

In 2012 startte hij vanuit de maatschap kaakchirurgie Leeuwarden-Sneek de verwijspraktijk Omnimed.
Hij is actief in diverse commissies en besturen binnen de kaakchirurgie en tandheelkunde. Zo is hij onder andere vice-voorzitter van Minec Benelux.

Hij is lid van de NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie), KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde), NVMKA (Nederlandse Vereniging voor Mondziekten Kaak- en Aangezichtschirurgie), NVSCA (Nederlandse Vereniging voor Schisis en Craniofaciale Afwijkingen).

Veelgestelde vragen

Hoe wordt ik patiŽnt bij Omnimed?

Wanneer u denkt in aanmerking te komen voor implantaten kunt u dit met uw tandarts bespreken. De tandarts kan u dan verwijzen naar Omnimed. U bespreekt dan ook met uw tandarts welk deel van de behandeling bij Omnimed wordt uitgevoerd en welk deel uw tandarts zelf doet.

Alleen wanneer u toe bent aan een nieuw kunstgebit kunt u zonder verwijzing bij Omnimed terecht.


 

Kan ik bij Omnimed terecht voor een reguliere tandartscontrole?

Nee, Omnimed is geen tandartspraktijk. Omnimed is een gespecialiseerde verwijspraktijk voor kaakchirurgie en implantologie. U kunt bij Omnimed terecht voor het plaatsen van een implantaat of een chirurgische behandeling.

U blijft voor de reguliere tandheelkunde onder controle en behandeling van uw eigen tandarts. Alleen wanneer bij u een kunstgebit, met of zonder implantaten, door Omnimed is vervaardigd kunt u wel bij ons onder controle blijven.

Is behandeling onder narcose mogelijk?

Bij Omnimed is een behandeling onder narcose mogelijk. Maar meestal is dit niet nodig. Het team van Omnimed is gespecialiseerd in een goed en vlot verloop van de behandeling. Hierdoor ervaren de meeste patiënten de behandeling positief. De meeste behandelingen duren ongeveer 20 minuten. Bij een behandeling onder narcose bent u ruim twee uren bij Omnimed. 

Een behandeling onder narcose is mogelijk onder een aantal voorwaarden. Tijdens een uitgebreid consult kunnen wij u hierover meer vertellen. U kunt een afspraak maken voor ene consult wanneer u een verwijzing heeft van uw tandarts. 

© 2021 Omnimed. Alle rechten voorbehouden