• Levenslange garantie
  • Gerenommeerde kaakchirurgen
  • Teamwork

Dimitri Dietvorst

Implantoloog BIG reg.nr:99064110702


Dimitri Dietvorst

Dimitri Dietvorst studeerde Tandheelkunde in Groningen. Toen deze opleiding in 2005 was afgerond is hij zich naast de algemene tandheelkunde ook meteen gaan richten op de chirurgie waarvoor hij een 2-jarige opleiding heeft gevolgd in het UMC Groningen. Tot heden heeft hij de chirurgische behandelingen in diverse ziekenhuizen in het noorden uitgevoerd waaronder 6 jaar in met Medisch Centrum Leeuwarden. In die tijd is hij zich ook gaan toeleggen op de implantologie. Zowel de chirurgie als de prothetiek die daar bij hoort. Dit maakt hem een all-round implantoloog met veel chirurgische ervaring. Sinds 2011 is hij geregistreerd implantoloog NVOI. Naast de registratie tot implantoloog is hij ook geregistreerd Tandheelkundig Slaapgeneeskundige NVTS ( aanmeten van snurkbeugels), waar hij sinds 2014 bestuurslid van is.

Dietvorst is iemand die zich continu aan het ontwikkelen is en daardoor behandelingen volgens de modernste technieken kan uitvoeren.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt ik patiŽnt bij Omnimed?

Wanneer u denkt in aanmerking te komen voor implantaten kunt u dit met uw tandarts bespreken. De tandarts kan u dan verwijzen naar Omnimed. U bespreekt dan ook met uw tandarts welk deel van de behandeling bij Omnimed wordt uitgevoerd en welk deel uw tandarts zelf doet.

Alleen wanneer u toe bent aan een nieuw kunstgebit kunt u zonder verwijzing bij Omnimed terecht.


 

Kan ik bij Omnimed terecht voor een reguliere tandartscontrole?

Nee, Omnimed is geen tandartspraktijk. Omnimed is een gespecialiseerde verwijspraktijk voor kaakchirurgie en implantologie. U kunt bij Omnimed terecht voor het plaatsen van een implantaat of een chirurgische behandeling.

U blijft voor de reguliere tandheelkunde onder controle en behandeling van uw eigen tandarts. Alleen wanneer bij u een kunstgebit, met of zonder implantaten, door Omnimed is vervaardigd kunt u wel bij ons onder controle blijven.

Is behandeling onder narcose mogelijk?

Bij Omnimed is een behandeling onder narcose mogelijk. Maar meestal is dit niet nodig. Het team van Omnimed is gespecialiseerd in een goed en vlot verloop van de behandeling. Hierdoor ervaren de meeste patiënten de behandeling positief. De meeste behandelingen duren ongeveer 20 minuten. Bij een behandeling onder narcose bent u ruim twee uren bij Omnimed. 

Een behandeling onder narcose is mogelijk onder een aantal voorwaarden. Tijdens een uitgebreid consult kunnen wij u hierover meer vertellen. U kunt een afspraak maken voor ene consult wanneer u een verwijzing heeft van uw tandarts. 

© 2021 Omnimed. Alle rechten voorbehouden