• Levenslange garantie
  • Gerenommeerde kaakchirurgen
  • Teamwork

Eddy Miedema

Tandtechnieker


Eddy Miedema

Eddy Miedema is sinds 32 tandtechnicus en nu ruim 23 jaar eigenaar van Tandtechnisch Laboratorium Miedema in Drachten. Zijn specialiteit is esthetische tandtechniek en implantologie en Cad Cam techniek.

1987 tandtechnicus.
1993 IVT vakopleiding afgerond (specialisme vaste constructies)
1996 oprichting eigen tandtechnisch laboratorium in Drachten.


1987 - 1991 werkzaam bij Tandtechnisch Laboratorium Miedema te leeuwarden (laboratorium van zijn vader)
1991 - 1996 werkzaam bij Tandtechnisch Laboratorium Kooistra te Leeuwarden.
1996 - heden oprichter en eigenaar Tandtechnisch Laboratorium Miedema bv te Drachten.

Het tandtechnisch laboratorium van Eddy Miedema fungeert als pilot laboratorium voor meerdere producenten waaronder enkele implantaatleveranciers.
Eddy Miedema houdt regelmatig lezingen over zijn vakgebied.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt ik patiŽnt bij Omnimed?

Wanneer u denkt in aanmerking te komen voor implantaten kunt u dit met uw tandarts bespreken. De tandarts kan u dan verwijzen naar Omnimed. U bespreekt dan ook met uw tandarts welk deel van de behandeling bij Omnimed wordt uitgevoerd en welk deel uw tandarts zelf doet.

Alleen wanneer u toe bent aan een nieuw kunstgebit kunt u zonder verwijzing bij Omnimed terecht.


 

Kan ik bij Omnimed terecht voor een reguliere tandartscontrole?

Nee, Omnimed is geen tandartspraktijk. Omnimed is een gespecialiseerde verwijspraktijk voor kaakchirurgie en implantologie. U kunt bij Omnimed terecht voor het plaatsen van een implantaat of een chirurgische behandeling.

U blijft voor de reguliere tandheelkunde onder controle en behandeling van uw eigen tandarts. Alleen wanneer bij u een kunstgebit, met of zonder implantaten, door Omnimed is vervaardigd kunt u wel bij ons onder controle blijven.

Is behandeling onder narcose mogelijk?

Bij Omnimed is een behandeling onder narcose mogelijk. Maar meestal is dit niet nodig. Het team van Omnimed is gespecialiseerd in een goed en vlot verloop van de behandeling. Hierdoor ervaren de meeste patiënten de behandeling positief. De meeste behandelingen duren ongeveer 20 minuten. Bij een behandeling onder narcose bent u ruim twee uren bij Omnimed. 

Een behandeling onder narcose is mogelijk onder een aantal voorwaarden. Tijdens een uitgebreid consult kunnen wij u hierover meer vertellen. U kunt een afspraak maken voor ene consult wanneer u een verwijzing heeft van uw tandarts. 

© 2021 Omnimed. Alle rechten voorbehouden