Team

Het team van tandheelkundige specialisten bij Omnimed is samengesteld uit professionals die al vele jaren werkzaam zijn binnen de implantologie. 

Het team werkt al lang met elkaar nauw samen echter nooit op 1 locatie. Door op 1 locatie te gaan werken zijn de lijnen nog korter, kan nog meer synergie optreden en kan meer service geboden worden.

Kaakchirurg-implantoloog


Kees Heijdenrijk

Kees Heijdenrijk is vanaf het begin van zijn opleiding tot kaakchirurg gespecialiseerd in de implantologie.

Kees Heijdenrijk studeerde tandheelkunde en geneeskunde aan de universiteit van Groningen. Hij is sinds 1998 kaakchirurg. Na de afronding van de opleiding werkte hij als kaakchirurg-implantoloog in het UMC Groningen en vanaf 2001 in het Medisch Centrum Leeuwarden. In 2002 promoveerde hij op een implantologisch onderwerp. Sinds 2004 is hij geregistreerd als implantoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie. Hij volgt vele implantologische congressen in binnen en buitenland en houdt regelmatig lezingen over de implantologie. Hij is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Orale Implantologie. In 2009 werd hij, samen met zijn collega de Visscher, door het weekblad Elsevier uitgeroepen tot beste kaakchirurg van Nederland.
Hij is lid van de NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie), NMT (Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde), NVMKA (Nederlandse Vereniging voor Mondziekten Kaak- en Aangezichtschirurgie), NVSCA (Nederlandse Vereniging voor Schisis en Craniofaciale Afwijkingen). Hij is actief in diverse commissies en besturen binnen de tandheelkunde.

Kaakchirurg-implantoloog


Hans Seydell

Hans Seydell is sinds 1985 kaakchirurg. Hij was 1 van de eerste kaakchirurgen in Nederland die de schroefvormige implantaten plaatste.

Hans Seydell heeft tandheelkunde gestudeerd aan de universiteit van Groningen. Na zijn opleiding heeft hij enkele jaren in Duitsland gewerkt. Hij volgde de specialisatie Mondziekten en Kaakchirurgie van 1981 tot 1985. Het eerste implantaat plaatste hij in 1986. Vanaf 1988 is hij werkzaam in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Sinds 2004 is hij geregistreerd als implantoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie. Hij volgt vele implantologische congressen en houdt regelmatig lezingen over de implantologie.

Tandarts
Kees Stellingsma

Kees Stellingsma is gespecialiseerd in het vervaardigen van mooie kronen en bruggen en de behandeling van moeilijke kunstgebitsproblematiek en de behandeling van uitgebreide gebitsafwijkingen. Zijn doel is om constructies te maken die functioneel zijn en er fraai uitzien.

Bekijk volledig profiel

Tandtechnieker
Eddy Miedema

Eddy Miedema is sinds 16 jaar eigenaar van Tandtechnisch Laboratorium Miedema in Drachten. Zijn specialiteit is esthetische tandtechniek en implantologie en Cad Cam techniek.

Bekijk volledig profiel

Klinisch protheticus
Wybren Werkhoven

Wybren Werkhoven is klinisch protheticus. Dit is een tandtechnicus gespecialiseerd in het aanmeten van gebitsprotheses. Zowel voor het maken van 'gewone' protheses als van klikprotheses op implantaten.

Bekijk volledig profiel

Contact

Bel: 0566 - 820020

Of neem contact met ons op via het contactformulier

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik patiŽnt bij Omnimed worden?

Wanneer u denkt in aanmerking te komen voor implantaten kunt u dit met uw tandarts bespreken. Hij of zij kan u dan verwijzen naar Omnimed. U bespreekt dan ook met uw tandarts welk deel van de behandeling bij Omnimed wordt uitgevoerd en welk deel uw tandarts zelf doet.
Alleen wanneer u toe bent aan een nieuw kunstgebit kunt u zonder verwijzing bij Omnimed terecht.

Kan ik bij Omnimed terecht voor halfjaarlijkse controles?

Nee, Omnimed is geen reguliere tandartspraktijk. Het is een gespecialiseerde praktijk voor implantologie. Wanneer u in aanmerking komt voor implantaten kan deze behandeling bij Omnimed worden uitgevoerd. U blijft voor de reguliere tandheelkunde onder controle en behandeling van uw eigen tandarts. Alleen wanneer bij u een kunstgebit, met of zonder implantaten, door Omnimed is vervaardigd kunt u wel bij ons onder controle blijven.

Is behandeling onder narcose mogelijk?

Behandeling onder narcose is mogelijk maar meestal niet nodig. Veel mensen zien erg op tegen een behandeling onder plaatselijke verdoving. Ze vinden het eng. Bij Omnimed is het team gespecialiseerd om u zo op uw gemak te stellen dat u de behandeling onder plaatselijke verdoving goed mogelijk is. De meeste behandelingen duren ook niet langer dan 20 minuten. Wanneer er een uitgebreide behandeling nodig is, bijvoorbeeld een uitgebreide botopbouw of wanneer u te angstig bent om een behandeling onder plaatselijke verdoving te ondergaan, is een behandeling onder narcose in het ziekenhuis van Sneek of Leeuwarden mogelijk.

Alle veelgestelde vragen

Openingstijden

Maandag 8.30 - 17:00 (alleen secretariaat)
Dinsdag 8.30 - 20.00 ( secretariaat tot 17.00)
Woensdag 8.30 - 17.00
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Anderen over Omnimed

Sinds mijn kunstgebit vast zit met implantaten kan ik weer goed eten en lachen. Ik had het veel eerder moeten doen.
M. Hoekstra, Drachten 

Waardering voor het team van Omnimed

Heijdenrijk is een vakbekwame kaakchirurg. Na 16 jaren worstelen en veel werk, was het op een gegeven moment einde oefening voor mijn tanden. Doordat mijn eigen tandarts op vakantie ging en ik niet langer wilde wachten met het verwijderen van mijn tanden en kiezen heb ik een verwijsbrief gekregen voor Omnimed. Daar mocht ik mijn verhaal vertellen, Heijdenrijk heeft geluisterd en mij op mijn gemak gesteld. Er kwamen veel emoties los van de voorgaande 16 jaren, waarin ik een tandarts had die bij mij een ravage had aangericht en nu ook geen praktijk meer heeft. Om een lang verhaal kort te houden een geweldig mens die vakbekwaam is en de aandacht geeft. Hij heeft er voor gezorgd, met het team om hem heen, dat ik nu kliklaminaat heb(geintje). Ik ben ontzettend blij dat ik daar heen ben gezonden. Waarvoor dank aan mijn eigen tandarts.

Nu dan een grote waardering voor Wybren Werkhoven, hij is de klinisch protheticus. (Dit is een tandtechnieker gespecialiseerd in het aanmeten van gebitsprotheses. Zowel het maken van "gewone" protheses als van klikprotheses op implantaten). Dit is wat zijn functie omschrijft, ik weet nu wat het inhoudt. Ik kan hem de hemel wel in prijzen, wat een vakman. Hij heeft mij heel gelukkig gemaakt met mijn nieuwe klikprothese, het zit als gegoten. Ik kan weer broodjes eten, stukjes kaas, een beste schijf appel en zoveel meer.

Tevens heb ik nog te maken gehad met tandarts Kees Stellingsma, hij heeft mij ook goed bijgestaan in het aanmeten van de boven en onder prothese. hij neemt er de tijd voor!

Saskia Oost: De duizendpoot manager van het hele team.
Super team bij Omnimed.
Mijn cijfer voor het hele team: Een dikke 10!

Mw. I. Plantenga

© 2018 Omnimed. Alle rechten voorbehouden